back

18 червня 2018

Почесні відзнаки, цінні подарунки та святковий концерт: працівників медичної галузі Корюківщини привітали з професійним святом

Урочистості до Дня медичного працівника відбулись напередодні свята в міському будинку культури, де на захід зібрались працівники первинної та вторинної ланки медицини.

Привітав медиків Корюківщини народний депутат України Анатолій Євлахов, який, окрім побажань розвитку і процвітання галузі, виконав почесну місію – вручив ключі від квартири дільничному лікарю-педіатру, неонатологу Наталії Ариніч, яка працює у пологовому відділенні Корюківської ЦРЛ.

Вітання зі сцени звучали і від керівників району та міста, які наголошували на тому, що районна лікарня та ЦПМСД мають високі досягнення, професійно надають медичні послуги населенню, впроваджуючи реформи. Про готовність медзакладів до якісних змін говорить, зокрема, й те, що Корюківський Центр первинної медико-санітарної допомоги – єдиний медзаклад Чернігівщини, який підписав угоду з Національною службою здоров’я України і з 1 липня буде фінансуватися за новою системою.

Привітали зі святом колег головні лікарі Центру та лікарні. Щирі побажання професійних та життєвих успіхів прозвучали від представників підприємства-мецената, яке всіляко підтримує медичну галузь – АТ «Слов’янські шпалери – КФТП».

На сцену запрошували кращих працівників та ветеранів медичної сфери для вручення почесних нагород – грамот і подяк від облдержадміністрації та обласного управління охорони здоров’я, райдержадміністрації, районної та міської рад, профспілкового комітету охорони здоров’я та АТ «Слов’янські шпалери – КФТП».

Упродовж заходу глядачі насолоджувались виступами талановитих артистів.







ключі від квартири Наталії Ариніч

За інформацією:Корюківської міської ради

вапр
ууц
цуе
еку
паврва