back

12 червня 2018

Багатодітних матерів Чернігівщини, які отримали право носити високе звання «Мати-героїня» урочисто вітали в облдержадміністрації

Неабиякою цінністю та гордістю України – є багатодітні родини. Це особливі сім’ї, саме тут дітям змалечку прищеплюють людяність, любов до праці, вміння берегти та підтримувати найкращі українські сімейні традиції.

Багатодітних матерів Чернігівщини, які отримали право носити високе звання «Мати-героїня» сьогодні урочисто вітали в облдержадміністрації. На виконання Указу Президента України в.о. голови обласної державної адміністрації Юлія Свириденко вручила 13 державних нагород жінкам, які виховали п’ятеро або більше дітей до восьмирічного віку.

Зі словами вдячності та шани Юлія Свириденко звернулась до гостей свята: «Материнство це безцінний дар, вічне джерело людського буття, основа сім'ї і роду. Кожен із нас протягом всього життя несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї неньки. Дякую Вам за ніжність і ласку, та велику працю».

Від імені обласної ради Ігор Вдовенко також вітав почесних гостей та долучився до урочистої церемонії нагородження.

За материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесним званням «Мати-героїня» у 2018 році нагороджена Дзюба Олена Вікторівна мати п’яти дітей, м. Корюківка.

Корюківська районна державна адміністрація приєднується до привітань шанованих матерів Чернігівщини, які отримали почесну нагороду.



Загальний відділ,
організаційної діяльності та контролю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва