back

08 червня 2018

Всеукраїнський «Олімпійський день»

“Олімпійський день” щороку проходить майже в 200 країнах світу з нагоди дня створення Міжнародного Олімпійського Комітету. В Україні з ініціативою проведення цього свята виступив Національний олімпійський комітет України та Міністерство молоді та спорту України. У цей день мільйони людей в усьому світі беруть участь у масових змаганнях та пробігах з метою пропаганди олімпійського руху.

Так, сьогодні, всеукраїнське свято зібрало близько 100 учасників на стадіоні Перелюбської ЗОШ І-ІІІ ст. Це команди 5 пришкільних таборів району: Прибинської ЗОШ І-ІІ ст., Перелюбської ЗОШ І-ІІІ ст., Б.Слобідської ЗОШ І-ІІ ст., Рибинської ЗОШ І-ІІ ст., Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. та просто пересічні громадяни.

Захід розпочався з олімпійської розминки, а потім всі долучилися до символічного олімпійського забігу, після якого команди пришкільних таборів взяли участь у спортивно-розважальних змаганнях «Веселі старти». Перемогу у «Веселих стартах» здобули: команда Перелюбської ЗОШ –І місце, команда Прибинської ЗОШ – ІІ місце та команда Б.Слобідської ЗОШ – ІІІ місце.

Не зважаючи на спекотну погоду, діти залюбки брали участь у змаганнях. По закінченню заходу всі учасники отримали солодощі та подарунки.

Організаторами Всеукраїнського “Олімпійського дня” в районі є служба у справах сім'ї райдержадміністрації спільно з відділом освіти, культури і туризму райдержадміністрації.






вапр
ууц
цуе
еку
паврва