back

04 червня 2018

Візит заступника Міністра охорони здоров’я України Павла Ковтонюка.

24 травня заступник Міністра охорони здоров’я України Павло Ковтонюк відвідав з робочим візитом заклади охорони здоров’я Корюківського району.

Основною метою візиту Павла Анатолійовича було знайомство із готовністю Корюківського центру первинної медичної допомоги до впровадження реформи на території району, проте він також скористався можливістю та поспілкувався з керівництвом та працівниками Корюківської ЦРЛ.

Відвідав фізіотерапевтичне, приймально-діагностичне та стерилізаційне відділення, кабінет комп’ютерної томографії, де лікар-рентгенолог Веретенник Т.В. ознайомила заступника міністра з перевагами 16 - зрізового комп’ютерного томографа, на якому можна проводити дослідження з контрастуванням. Павло Ковтонюк відмітив гарний технічний стан приміщень та наявність необхідного обладнання для надання широкого спектру медичних послуг, цікавився джерелом коштів, за які були проведені ремонти та кількістю працюючих лікарів у лікарні, можливістю цілодобового чергування ургентних служб.

Чиновник зауважив, що Корюківська ЦРЛ знаходиться в гарному стані і враховуючи матеріальну базу та постійну роботу щодо її оновлення, цілком може бути центром Північного госпітального округу.

По завершенню огляду Павло Анатолійович відповів на запитання керівництва району щодо дофінансування лікарні в зв’язку з масовим лікуванням тут хворих з сусідніх районів та побажав колективу наснаги та успіхів у роботі, а закладу подальшого процвітання.







вапр
ууц
цуе
еку
паврва