back

01 червня 2018

Голова райдержадміністрації провів співбесіду з військовим комісаром

Сьогодні, 01 червня 2018 року голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко провів співбесіду з районним військовим комісаром Юрієм Бойком та головним спеціалістом з питань мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та з питань цивільного захисту, оборонної роботи відділу управлінням персоналом, юридичної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації на якій підвели підсумки весняного призову 2018 року громадян України на строкову військову службу.

Окрім того, було обговорено питання залучення громадян до військової служби за контрактом, а також про проведення в червні цього року експериментальних навчальних зборів з оперативним резервом № 2 119-ї окремої бригади територіальної оборони.

У другій половині червня в селищі Гончарівське Чернігівського району пройдуть експериментальні навчальні збори резервістів другої черги на базі новоутвореної бригади територіальної оборони. З Корюківського району у навчаннях візьмуть участь близько півтори сотні військовозобов’язаних.

За результатами наради було прийнято відповідні рішення, надано відповідні доручення голови райдержадміністрації.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва