back

10 травня 2018

Ветеранам Корюківщини – наша вдячність, увага і шана



Перемога над нацизмом у Другій світовій війні назавжди залишиться визначною подією у світовій історії та у серцях вдячних нащадків. У ці славні травневі дні, ми віддаємо шану світлій пам’яті всіх тих, хто зупиняв ворога ціною власного життя і самовіддано трудився в тилу, хто своєю працею відстоював нашу свободу, відбудовував народне господарство у повоєнні роки.

8 травня з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко відвідав на дому інвалідів Другої світової війни і учасників бойових дій, щоб особисто привітати їх зі святом та передати їм слова вдячності за перемогу. На Корюківщині сьогодні проживає всього 20 втеранів, які безпосередньо брали участь у війні та виборювали перемогу. Усіх їх відвідали, кожному приділили належну увагу та побажали міцного здоров’я.

З візитом «вдячності» до ветеранів, за дорученням голови райдержадміністрації, також завітали перший заступник голови райдержадміністрації Анжела Ющенко та заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень, які передала їм вітання та подарунки, поцікавилася їх здоров’ям, проблемами, і в дружній розмові щиро дякувала за перемогу.

Напередодні свята ветеранів також відвідали учнівська молодь, представники підприємств та організацій району, керівники громадських організацій, просто вдячні односельчани тощо.

Сивочолі ветерани радо зустрічали гостей та щиро дякували за проявлену увагу і турботу.











Відділ організаційно-інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва