back

19 квітня 2018

Пожежо-небезпечний період обговорили
на засіданні комісії ТАБ та НС


18 квітня 2018 року в.о. голови райдержадміністрації Анжелою Ющенко було проведено засідання комісії ТЕБ та НС за участю керівників районних підприємств, установ та організацій. На комісії було обговорено проблемні питання, які виникають протягом пожежо-небезпечного періоду. За результатами обговорення комісія вирішила затвердити Комплексний план заходів районних управлінь, організацій і підприємств, місцевих органів виконавчої влади щодо протидії масовим пожежам лісів , торфовищ і сільгоспугідь у весняно-літній період 2018 року.

З настанням тривалого періоду спекотної погоди більшість населення обирає для відпочинку місця біля водойм. Проте під час купання люди часто нехтують елементарними правилами безпечної поведінки.

З метою попередження загибелі людей на водних об’єктах району у 2018 році органам місцевого самоврядування рекомендовано облаштувати пляжі і місця масового відпочинку на воді у відповідності до вимог наказу МВС України від 10.04.2017 № 301, зареєстрованого в Мін’юсті 04.05.2017 за №566/30434 «Про затвердження Правил охорони життя людей на водних об’єктах України».






За повідомленням відділу мобілізаційної роботи,
взаємодії з правоохоронними органами
та з питань цивільного захисту,
оборонної роботи апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва