back

19 квітня 2018

НА КОРЮКІВЩИНІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТІ ПРОВОДИ ПРИЗОВНИКІВ НА СТРОКОВУ СЛУЖБУ ДО ЛАВ ЗСУ



18 квітня 2018 року в місті Корюківка відбулася урочиста церемонія проводів на строкову службу до війська юнаків із Корюківського району.

В районному історичному музеї зібралися батьки, брати і сестри, родичі, друзі, подруги та кохані тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Із напутніми словами і найкращими побажаннями виступили перед присутніми заступник військового комісара районного військового комісаріату Олександр Кошовий, керівник апарату районної державної адміністрації Олександр Безнісько, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради Ірина Наумчик, які побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні.

«Це перше найважче випробування в житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги», - додав керівник апарату райдержадміністрації Олександр Безнісько.

Благословив Олексія Петрекея, призовника на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя благочинний Корюківского району Української Православної церкви Київського Патріархату протоієрей Тарасій Баїк, , який окропив хлопця свяченою водою та подарував іконку-оберіг.

Від імені батьків благословила юнака на добру службу мати демобілізованого війсьвовослужбовця Юлія Сита.











Відділ організаційно-інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва