back

19 квітня 2018

КОЛЕКТИВ КОРЮКІВСЬКОЇ РДА ДОЛУЧИВСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»



Весна дарує нам відчуття свята, адже відроджується природа, що нагадує нам віковічну істину – життя продовжується і воно прекрасне. Але, на жаль, весна також відкриває і усі наші гріхи. Йдеться про засмічені дороги у населених пунктах, зарослі старим гіллям невпорядковані вулиці та парки нашого району.

На території Корюківського району триває квітневий місячник щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля».

Саме тому на початку весни кожен справжній господар наводить лад біля свого помешкання. Не залишилися байдужими й до свого обійстя «господарі та господині» райдержадміністрації.

18 квітня 2018 року колектив Корюківської районної державної адміністрації вкотре долучився до проведення благоустрою території в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля!».

Працівники різних управлінь та відділів райдержадміністрації, розділившись по групам, очистили від сміття узбіччя автодори в центрі міста та парк за райдержадміністрацією.

Роботи по благоустрою та санітарній очистці Корюківського району продовжаться до початку травня. Ми повинні зробити Корюківський район показовим по дотриманню чистоти. І у цьому нам мають допомогти усі мешканці району та міста.

Працівники райдержадміністрації закликають усіх громадян району переглянути своє відношення до своєї «оселі» – рідного краю Корюківщини. Адже недарма кажуть: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!». Тим паче, що є вагомий привід зробити це зараз і разом, адже чисте довкілля – це наше здоров’я, перш за все, це краса нашого спільного дому- Корюківщини, це показник нашого патріотизму.











Відділ організаційно-інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва