back

15 березня 2018

14 березня 2018 року відбулися загальні збори села Шишківка.



Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» перед територіальною громадою прозвітував сільський голова Валерій Смальоха, який ознайомив громадян з роботою виконавчого комітету та сільської ради по соціальним питанням, виконанням бюджету сільської ради, як використовувалися кошти від самооподаткування, добровільних внесків та як спрацювали у минулому році установи села.

Також зупинився на питаннях забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення села, про санітарну очистку території села від стихійних сміттезвалищ, про благоустрій вулиць села, кладовища, раціонального використання земель. Під постійним контролем сільської ради є і соціальний захист населення.

Валерій Смальоха відмітив, що протягом року інвесторами надавалась благодійна допомога для установ сільської ради.

Учасники заходу обговорили основні питання життєдіяльності територіальної громади.

Звіт сільського голови взято до відома, роботу виконкому визнано задовільною.

Відповідно до ст. 16 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” Наталія Кривоніжко – депутат районної ради, завідуюча фельдшерським пунктом прозвітував про свою роботу перед виборцями та охарактеризувала роботу ФАПу, проблеми які стоять перед мешканцями села про профілактику та підвищення рівня здоров'я всіх жителів села. ФАП є окрасою села - завжди гарний та охайний. Попри скрутне економічне становище власними силами у приміщенні було проведено косметичний ремонт.

Про новели медичної реформи доповіла головний лікар КЗ "Корюківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" Світлана Лещенко.

Підвела підсумки загальних зборів в.о. голови райдержадміністрації Анжела Ющенко, яка надала роз'яснення з питань, що хвилювали громаду, відзначив злагоджену роботу сільської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та побажав і надалі працювати всім разом задля добробуту громади.

Підсумовуючи вищезазначене, можна зробити висновок, що від активної діяльності виконкому сільської ради, депутатів, всієї громади якраз і залежить поліпшення стану справ у селі. Але при цьому, голова села повинен бути лідером у всіх починаннях та бути в курсі всіх питань, що стосуються внутрішнього життя територіальної громади.









Відділ організаційно-інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва