back

07 березня 2018

Відбулися урочисті заходи та святковий концерт до жіночого свята 8 березня



За доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею.

Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

Саме тому, напередодні 8 Березня в міському будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня. Представниць прекрасної статі привітали зі святом заступник голови районної державної адміністрації Володимир Полубень, міський голова Ратан Ахмедов та вручили відзнаки. Вручили також подарунки матерям та дружинам військовослужбовців – вихідців з Корюківщини, які загинули, захищаючи територіальну цілісність України в зоні АТО.

Володимир Полубень висловив вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажав міцного здоров’я, жіночого щастя, сімейного благополуччя й віри в краще майбутнє.

Після офіційної частини учасники заходу переглянули святковий концерт за участю місцевих талантів. Доброзичлива атмосфера у залі, прекрасний концерт, вродливі жінки сприяли гарному настрою та позитивним емоціям.





















Відділ організаційно-інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва