back

08 лютого 2018

Відбулася нарада щодо відзначення у районі
Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав
та Дня Героїв Небесної Сотні


08 лютого, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Володимира Полубня, відбулася робоча нарада з організаційних питань по відзначенню у районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дня Героїв Небесної Сотні.

Участь у нараді взяли участь: голова районної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Бабич, голова районної ради ветеранів Валентина Погребна, завідувач сектору культури та культурно-масової роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради Алла Кун, начальник відділу освіти, культури та туризму райдержадміністрації Юля Сита, начальник відділу організаційно-інформаційної діяльності та комунікаційз громадськістю апарату райдержадміністрації Тетяна Івасенко.

З метою вшанування та підтримки ветеранів війни Афганістану заплановано 17 лютого 2018 року об 11.00 годині провести мітинг-реквієм та покласти квіти до пам’ятного знаку «Воїнам-учасникам АТО – борцям за незалежність України», а також провести поминальну панахиду за загиблими воїнами – учасниками бойових дій.

Крім того, традиційно у закладах освіти і культури району протягом лютого проходитимуть тематичні виховні години, круглі столи, перегляд документальних фільмів про афганську війну, зустрічі з ветеранами бойових дій на території Республіки Афганістан, виставки фотоматеріалів та тематичної літератури і т. п.

Учасники наради підтримала дану ініціативу.






Відділ організаційно-інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва