back

24 січня 2018

Молодь Корюківщини запрошують на «Литовську феєрію»


Творчі колективи, учнівську та студентську молодь Корюківщини запрошують до участі у ІІІ Міжнародному фестивалі дитячо-молодіжної творчості «Литовська феєрія».

Культурний захід проходитиме у місті Вільнюс Литовської Республіки з 28 лютого по 4 березня 2018 року.

Фестиваль пройде за підтримки Міністерства культури України, Посольства Литви в Україні. А організаторами заходу є Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» та Литовська громадська організація «Від серця до серця».

Метою фестивалю є виявлення та підтримка обдарованих дітей і молоді; встановлення творчих контактів, сприяння дружнім зв’язкам і зміцненню взаємодії між дітьми та молоддю з різних регіонів України, зарубіжних країн; створення умов щодо підтримки багатонаціональної дитячої молодіжної творчості.

Номінації Фестивалю: вокал, хореографія, інструментальний жанр, образотворче, декоративно-ужиткове та прикладне мистецтво, театральний жанр (драматичний, музичний), конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій «Молодь обирає здоров’я».

За додатковою інформацією прохання звертатися до представників організаційного комітету Фестивалю за телефонами: 044-501-01-15, 097-908-52-28 та за посиланням: http://sds.in.ua/2017/11/vidbudetsya-iii-mizhnarodniy-festiva/



За повідомленням сектору у справах сім’ї,
молоді та спорту райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва