back

24 січня 2018

Рятувальники закликають керівників підприємств, установ та організацій дотримуватися вимог пожежної безпеки


Корюківський РС У ДСНС України у Чернігівській області повідомляє, що з початку 2018 року на території Чернігівської області вже зареєстровано 8 пожеж на об'єктах різних форм власності проти 3 за аналогічний період 2017 року (збільшення на 167 %).

Так, 15.01.2018 року в с. Слобідка Талалаївського району сталася пожежа фельдшерського пункту. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 6 кв. м та майно. Причина пожежі - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Також, 21.01.2018 року о 16 год. 41 хв. сталася пожежа лазні в м. Чернігові. Вогнем знищено покрівлю на площі 30 кв. м та перекриття на площі 20 кв. м, пошкоджено облицювання стін. Ймовірна причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Збиток - 10 000 грн.

У зв'язку з вищевикладеним та з метою запобігання виникнення пожеж, Корюківський РС У ДСНС України у Чернігівській області звертається до керівників установ, підприємств організацій різних форм власності з проханням активізувати роботу щодо усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки.

Також, наголошуємо, що при проведенні робіт різного призначення, залучати лише кваліфікованих осіб, організації, які мають відповідні ліцензії.

Фахівці Корюківського районного сектору Управління ДСНС України у Чернігівській області готові надати необхідну методичну та консультативну допомогу з вищевказаних питань.

Доклавши спільних зусиль, ми зможемо забезпечити надійний захист майна, а що найголовніше – здоров’я і життя людей від пожеж, аварій та надзвичайних ситуацій.



За повідомлення Корюківського РС У ДСНС України
у Чернігівські області

вапр
ууц
цуе
еку
паврва