back

24 січня 2018

Відбулася нарада з питань підготовки до відзначення 100-річчя бою під Крутами


23 січня 2018 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Володимира Полубня відбулася нарада з питань підготовки до відзначення 100-ї річниці подвигу Героїв Крут.

«Наше зобов’язання – провести заходи з відзначення 100-ї річниці подвигу Героїв Крут на найвищому рівні», - сказав Володимир Полубень, відкриваючи засідання.

Участь у засіданні взяли завідувач сектору культури та культурно-масової роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради Алла Кун, начальник відділу освіти, культури та туризму райдержадміністрації Юлія Сита, начальник відділу організаційно-інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Тетяна Івасенко.

Як інформувала Алла Кун, у місті Корюківка відбудуться, тематичні історичні години в історичному музеї та тематичний захід з елементами кіно до вшанування річниці подвигу Героїв в міському будинку культури. Відповідні заходи відбудуться у навчальних закладах району та бібліотеках.

Протягом наради обговорено організаційні питання з відзначення у районі річниці подвигу Героїв Крут. Дано ряд доручень відповідним структурним підрозділам районної державної адміністрації з питань належної організації заходів.






Відділ організаційно-інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва