back

27 грудня 2017

Засідання Громадської ради при районній державній адміністрації


Сьогодні, 27 грудня, за участі голови райдержадміністрації Олексія Мірошниченка відбулось чергове засідання Громадської ради при Корюківській райдержадміністрації.

Провела засідання голова Громадської ради Валентина Погребна.

Учасники заходу розглянули ряд питань суспільного характеру, а саме про реформування медицини, організацію роботи госпітального округу, забезпечення житлом лікарів (інформував Пивовар Сергій Григорович – головний лікар центральної районної лікарні),про харчування дітей у школах, дошкільних закладах та вивчення можливості розширення переліку харчових продуктів для дітей (інформували: Дзюба Олена Миколаївна – головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради та Сита Юлія Михайлівна – начальник відділу освіти, культури та туризму райдержадміністрації).

Наступним питанням, винесеним на розгляд членів ради, було питання затвердження орієнтовного плану роботи на 2018 рік. Після розгляду сформованого з пропозицій членів ради проекту орієнтовного плану роботи на поточний рік, присутні обговорили включені питання. Після внесених пропозицій та корегування членами Громадської ради проекту плану роботи, його було затверджено.

Щодо дати другого засідання, було винесене рішення членів ради провести його у лютому 2018 року. Члени ради також визначились з переліком питань, які будуть розглядатись на наступному засіданні.

З окремих, хвилюючих громадськість питань, дав роз’яснення голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко.

Підводячи підсумки засідання, Валентина Погребна закликала членів Громадської ради до співпраці та активної участі у суспільному житті Корюківщини.



Відділ організаційно-інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва