back

11 січня 2018

В районі перебував Народний депутат України Анатолій Євлахов

10 січня з робочим візитом в місті Корюківка перебував Народний депутат України Анатолій Євлахов.

Свій робочий візит Анатолій Євлахов розпочав з зустрічі з медичними працівниками Корюківського РЦ ПМСД. Анатолія Євлахова супроводжували голова районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, міський голова Ратан Ахмедов, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Світлана Лещенко, головний лікар центральної районної лікарні Сергій Пивовар.

Анатолій Євлахов вручив ключі від автомобіля «Рено Дастер» для центру первинної медико-санітарної допомоги, який придбано за сприяння Народного депутата України на потреби Корюківського РЦ ПМСД за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально – економічний розвиток території у загальній сумі 680тис.грн. На автомобілі вартістю 400 тис.грн. обслуговуватимуться виклики сільського населення району. Також придбана оргтехніка на суму 180 тис.грн., а саме 15 ноутбуків та 9 принтерів МФП для впровадження реформи в первинній ланці. Протягом 2017 року значно покращена матеріально – технічна база закладів первинної ланки за рахунок субвенції на соцекономрозвиток в сумі 100 тис.грн. – придбана оргтехніка, 2 електрокардіографи, сухожарова шафа, новенький мікроскоп та центрифуга для Наумівської СЛА ЗПСМ.

Анатолій Євлахов обговорив з колективом Корюківської ЦРЛ та РЦ ПМСД медичну реформу в Україні та особливості надання медичних послуг в районі.

Під час зустрічі також говорили про нагальні проблеми району та міста і шляхи їхнього вирішення, зокрема, фінансування таких важливих проектів як ремонт доріг, закінчення ремонту ЦРЛ, будівництво стадіонів для дітей, покращення матеріальної бази медичних закладів району.

Головний лікар Сергій Пивовар ознайомив Анатолія Сергійовича з проведеними ремонтними роботами в пологовому відділенні та в центральній районній лікарні в цілому.

На сьогодні завершені роботи по реконструкції покрівлі інфекційного відділення ЦРЛ, де освоєно 931,6тис.грн. з ДФРР та 203,5тис.грн. з районного бюджету.

За сприянням народного депутата Євлахова А.С. в 2017 році району надійшли значні кошти субвенції державного бюджету на соціально-економічний розвиток. Спочатку було виділено 2395,0тис.грн.

За рахунок цих коштів для медичних закладів було:

закуплено реанімаційне обладнання для пологового відділення ЦРЛ на суму 546,5тис.грн.;

закуплено інше медичного обладнання для ЦРЛ на суму 45,09тис.грн.;

закуплено обладнання та меблі для первинної медицини на суму 100,0тис.грн.

Крім того, залишилося 125,0тис.грн. на 2018 рік на закупівлю обладнання для хірургічного відділення ЦРЛ.

Для забезпечення освоєння державних коштів з районного бюджету було виділено 261,4тис.грн. на співфінансування медичних об’єктів.

Крім того, за кошти райбюджету виготовлена проектна документація та проведено роботи по реконструкції пологового та паталого-анатомічного відділень ЦРЛ. До кінця року була завершена реконструкція першої черги пологового відділення, де освоєно 1125,6тис.грн. Крім того на 199,0тис.грн. проведено поточний ремонт відділення.

По реконструкції паталого-анатомічного відділення освоєно 195,0тис.грн., а завершення робіт планується в 2018 році.

За кошти районного бюджету також проведено поточний ремонт водопроводу, терапевтичного та фізіотерапевтичного відділень ЦРЛ на загальну суму 642,8тис.грн.

Корюківською ОТГ передано 600,0тис.грн. на поточний ремонт пологового відділення, 453,0тис.грн. на ремонт холу та 120,0тис.грн. на ремонт доріг і тротуарів біля лікарні.

Учні Корюківської школи мистецтв ім.О.С.Корнієвського разом зі своїми викладачами зустрічали Народного депутата Анатолія Євлахова Різдвяною колядою. Ансамбль скрипалів заспівав колядки, вітаючи гостей зі святами, бажаючи миру і злагоди. Маленьких артистів віддячили подарунками.

За сприяння Народного депутата України на потреби Корюківської школи мистецтв було придбано музичні інструменти, а саме: ударна установка та п’ять баянів на суму 150 тис.гривень.

Народний депутата України отримав позитивні враження від візиту до Корюківського району, спілкування відбулось в дружній та доброзичливій атмосфері. Керівники закладів висловили велику вдячність Анатолію Сергійовичу за ту допомогу, яку він надає жителям Корюківського району та надію на подальшу плідну співпрацю з Народним депутатом України при вирішенні нагальних проблем району і представлені інтересів нашої територіальної громади у Верховній Раді України.



Відділ організаційно-інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації
















вапр
ууц
цуе
еку
паврва