back

17 листопада 2017

В районі відзначили День працівників сільського господарства.


День працівників сільського господарства – свято, що традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюванням і турботами про врожай.

17 листопада в Корюківській школі мистецтв ім.. О.С.Корнієвського відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.

На свято завітали: керівники сільськогосподарських підприємств, механізатори, хлібороби, тваринники, організатори агропромислового виробництва району, представники районної влади.

З вітальним словом до присутніх звернулася начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяна Олійник, яка розповіла про основні досягнення у аграрному секторі, про стан справ у галузі тваринництва, рослинництва, про результати збирання зернових, про наявні проблеми та шляхи щодо їх вирішення, а також привітала з професійним святом сільських трударів.

У своєму вітальному слові голова районної ради Віктор Чернуха наголосив, що нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва району. Побажав щастя, здоров’я, добра, благополуччя, злагоди, благодатної ниви та щедрих врожаїв.

Зі словами вдячності до аграріїв звернувся голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, який подякував працівникам сільського господарства за працю на землі, за високі показники у виробництві, а також побажав щоб щедро родили ниви, щоб над ними було мирне небо, завжди світило сонце, а в кожному домі панували добро та злагода.

Духмяний коровай на знак вдячності за важку хліборобську працю вручили Віктору Ющенку - представнику всієї сільськогосподарської галузі.

У рамках святкового заходу, голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та голова районної ради Віктор Чернуха нагородили кращих працівників агропромислової галузі почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради.

Після урочистих привітань відбувся святковий концерт, учасниками якого стали вихованці Корюківської школи мистецтв.



Сектор організаційної роботи
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва