back

18 серпня 2017

Представлення нового керівника Холминського лісового господарства


Посаду директора державного підприємства «Холминське лісове господарство» обійняв місцевий лісівник Олександр Жук. До свого призначення він працював лісничим Сосницького лісництва ДП «Холминське лісове господарство». 17 серпня Голова Корюківської райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Демченко представили колективу нового директора колективу підприємства.

Олександр Жук 1983 року народження. Він має за плечима не лише відповідну освіту, але і чималий досвід роботи у лісівничій галузі. Олександр Васильович закінчив Національний аграрний університет за спеціальністю «Лісове господарство» та здобув кваліфікацію інженера лісового господарства. Свою трудову діяльність він розпочав на посаді помічника лісничого Гутянського лісництва ДП «Холминський лісгосп» об’єднання «Чернігівліс». Потім працював лісничим Сосницького лісництва, головним інженером ДП «Холминське лісове господарство», заступником директора ДП «Новгород-Сіверське лісове господарство», головним лісничим ДП «Холминське лісове господарство». До призначення на посаду директора Олександр Жук працював лісничим Сосницького лісництва ДП «Холминське лісове господарство».

Представляючи нового директора голова Корюківської райдержадміністрації Олексій Мірошниченко акцентував увагу на важливості лісівничої професії, адже Холминське лісове господарство дає роботу багатьом спеціалістам, є справним платником податків та бюджетоутворюючим підприємством.

Олександр Демченко підкреслив, що ділові та професійні якості Олександра Жука, його досвід і результативність роботи, дозволяють забезпечити ефективне керівництво колективом.

У свою чергу Олександр Жук подякував за високу довіру та наголосив, що найкращою школою для нього була школа Олександра Демченка. Він зробить все від нього залежне щоб «Холминське лісове господарство» зберегло взяті темпи розвитку.



Фото Микола ТИЩЕНКО, Чернігівське ОУЛМГ

вапр
ууц
цуе
еку
паврва