back

11 серпня 2017

Співбесіди з керівниками територіальних громад Корюківщини


9 серпня в районній державній адміністрації проходили співбесіди з головами сільських та селищної рад району з питань життєдіяльності підвідомчих територій. Проводив співбесіду голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, заступники А.Ющенко, В.Полубень за участю начальника фінансового управління В.Єременко, начальника відділу культури і туризму Ю.Ситої, в.о. начальника відділу освіти О.Дзюби, в.о. головного лікаря центральної районної лікарні В.Шуміліна та в.о. головного лікаря Ц ПМСД Л.Товстоног.

Метою співбесід з представниками територіальних громад району стало обговорення подальшого соціально-економічного розвитку територіальних громад, вивчення та вирішення нагальних проблем, обговорення планів на поточний рік з визначення об’єктів будівництва за рахунок ДФРР, про перспективи діяльності закладів: освіти, медицини, культури.

Під час співбесід звернуто увагу на оптимізацію мережі шкільної освіти та підвозу учнів до навчальних закладів. Зроблено акценти на соціальне партнерство селищної, сільських рад з інвесторами, які орендують землі. Наголошено на податкових надходженнях до місцевих бюджетів.

Також на співбесіді розглянули питання про готовність закладів бюджетної сфери району до роботи в осінньо – зимовий період 2017 – 2018рр. В цілому усі заклади готові до роботи в осінньо – зимовий період зазначила А.Ющенко.

Підсумки засідання підвів голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, який відмітив, що співбесіда виявилася предметною, на якій визначено чіткі орієнтири виконання намічених завдань.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва