back

26 червня 2017

Урочистий прощальний вечір випускників


24 червня для випускників шкіл району відбувся святковий вечір, що ознаменував закінчення їхнього шкільного життя і початок дорослого та самостійного.

Навіть негода не зіпсувала урочистості свята. Сповнені почуттями хвилювання та щастя юнаки і дівчата пройшли центральною площею Корюківки, поклали квіти до пам’ятних знаків землякам.

Офіційна частина випускного вечору розпочалась на площі, де зібралось чимало гостей: вчителів, рідних, близьких та друзів випускників.

Зі словами привітань до одинадцятикласників звернулись керівники району та міста: голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, голова районної ради Віктор Чернуха та міський голова Ратан Ахмедов. Майбутнім абітурієнтам бажали бути наполегливими, старанними, йти до своєї мети, але головне — завжди залишатись людьми та гідними громадянами своєї країни.

Учням, які стали гордістю міста, досягавши протягом шкільних років значних успіхів у навчанні й творчості, були вручені відзнаки. Троє гімназисток - відмінниць навчання отримали свої заслужені нагороди — золоті медалі.

Ще вчорашні школярі, а вже невдовзі майбутні студенти, закружляли у прощальному вальсі та разом заспівали гімн України.

Далі вечори продовжились по школах, де випускникам було вручено атестати про повну загальну середню освіту. Самі ж випускники підготували концертні програми для вчителів, батьків та гостей.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва