back

22 червня 2017

У Корюківці вшанували пам’ять жертв війни в Україні


В історичному календарі України чимало пам’ятних дат і подій, які навіки закарбувались в національну пам’ять нашого народу.

Однією з таких дат є 22 червня – день, який болем увірвався в кожну українську домівку. Тоді, за роки війни, обірвалось життя кожного п’ятого нашого співвітчизника. Це не просто суха статистика. Це мільйони загублених доль, нездійсненних мрій та сподівань.

Щороку, в день початку війни, українці вшановують світлу пам’ять тих, чиї життя вона обірвала, віддають шану героям, які самовіддано наближали Велику Перемогу.

Сьогодні в Корюківці відбулись пам’ятні заходи. Хвилиною мовчання керівництво району та міста, корюківчани та гості вшанували пам’ять жертв війни, поклали квіти до меморіалів та обелісків, що увічнюють пам’ять про події 70-річної давнини.

Під час скорботного мітингу до присутніх звернулась голова ради районної організації ветеранів України Валентина Погребна із закликом берегти священну пам’ять про подвиги та самопожертву українських воїнів. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників та майбутніх поколінь.

Вічна пам’ять загиблим. Честь і слава живим героям!



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва