back

15 червня 2017

Всім релігійним організаціям, проповідникам, священнослужителям, наставникам всіх релігій та конфесій, що здійснюють свою діяльність на території Корюківського району!


На оперативній нараді з головою обласної державної адміністрації, яка відбулась 6 червня, було наголошено на необхідності безумовного виконання вимог ст..24 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації».

Зокрема, всі священнослужителі, релігійні проповідники, наставники, інші представники зарубіжних організацій, які є іноземними громадянами і тимчасово перебувають в Україні, можуть займатися проповідуванням релігійних віровчень, виконанням релігійних обрядів чи іншою канонічною діяльністю лише в тих релігійних організаціях, за запрошенням яких вони прибули, і за офіційним погодженням з державним органом, який здійснив реєстрацію статуту (положення) відповідної релігійної організації. Тобто повинні мати письмовий дозвіл Чернігівської обласної державної адміністрації на здійснення вищевказаних дій (за підписом заступника голови ОДА Н.А.Романової).

За більш детальною інформацією звертатися до відділу культури і туризму Корюківської РДА за тел.. 2-17-09 .



За повідомленням
відділу культури і туризму райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва