back

26 травня 2017

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності для школярів


З метою проведення масово-роз'яснювальних заходів серед дітей щодо дотримання правил безпечної поведінки та набуття навичок дій в разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, Корюківським РС У ДСНС України у Чернігівській області спільно з відділом освіти Корюківської РДА в період з 15 по 19 травня проведено «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності».

В ході заходу проведено для дітей екскурсії до пожежно-рятувального підрозділу для ознайомлення із заходами безпеки життєдіяльності і набуття практичних навичок поведінки у випадку надзвичайних подій різного характеру, проведені конкурси, вікторини на знання дітьми правил безпечної поведінки та з питань профілактики невиробничого травматизму, в закладах освіти поновлені інформаційно-довідкові стенди та куточки з питань безпеки життєдіяльності, проведені відкриті уроки з питань безпеки життєдіяльності та профілактики травматизму невиробничого характеру серед дітей.


Шановні батьки!

Управління ДСНС України у Чернігівській області та Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації звертаються до Вас з проханням не залишати дітей без нагляду та частіше контролювати їхні розваги. Виховуйте у дітей навички культури безпеки поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність на дорогах і водоймах, при поводженні з вогнем, електричними та газовими приладами, побутовою хімією, ліками тощо. Виділяйте щоденно кілька хвилин для відвертої розмови з дітьми, адже потім цей час вимірюватиметься ціною життя. Пам’ятайте, що безпека Ваших дітей залежить, насамперед, від Вас самих!


Т. в. о. начальника Корюківського РС
У ДСНС України у Чернігівські області
М.С. Кобець
вапр
ууц
цуе
еку
паврва