back

23 травня 2017

У Корюківській лікарні запрацював оновлений масажний кабінет та діє кабінет "Довіра"


Близько двох місяців тривав ремонт у кабінеті масажу Корюківської центральної районної лікарні. Зараз кабінет вже готовий приймати пацієнтів. Тут замінено підлогу, вікна, облаштована нова сантехніка, зроблене відповідне освітлення. Працює в кабінеті троє масажистів, тому одночасно лікувальну процедуру зможуть проходити стільки ж пацієнтів.

За словами головного лікаря ЦРЛ Сергія Пивовара, за направленням спеціаліста сеанси масажу будуть проводитись безкоштовно, в іншому випадку – як платна послуга.

Сьогодні з роботою оновленого кабінету ознайомився голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко. Разом з головним лікарем райлікарні обговорили також перспективу подальшої реконструкції пологового відділення та інших об’єктів медичної установи.

Також, з 12 травня лікарня поповнилась кабінетом «Довіра» - місцем, де створені умови для ведення хворих на ВІЛ-інфекцію пацієнтів. Тут, на базі кабінету інфекційних захворювань, надається консультація, проводяться швидкі тести на виявлення ВІЛ-інфекції, здійснюється диспансерний нагляд за ВІЛ-інфікованими, проводиться призначення і видача атиретровірусних препаратів. Звідує кабінетом «Довіра» лікар-інфекціоніст Олексій Булітко.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва