back

22 травня 2017

Голова райдержадміністрації провів зустріч з жителями Білошицько-Слобідської громади в рамках виїзного дня-приймальні


Ряд актуальних питань було обговорено громадою на виїзному дні-приймальні райдержадміністрації в Білошицькій Слободі, який відбувся 19 травня за участі голови райдержадміністрації Олексія Мірошниченка.

Громадою було заслухано звіт сільського голови Володимира Сірого, а також керівників підприємств та організацій, розташованих на території сільської ради.

Питання, які порушувались жителями громади, стосувались ремонту дороги Перелюб-Білошицька Слобода-Рибинськ; заповнення вакансії завідувача ФАПом; вуличного освітлення; роботи пожежно-сторожової охорони та ін.

З особистих питань до голови райдержадміністрації звернулось 3 громадян. Також голова відвідав місцеву ЗОШ, де говорили про її фнукціонування.

Попередньо в сільській раді працювали і надавали консультативно-методичну допомогу працівники Корюківського об’єднаного управління Пенсійного фонду в Україні, управління соціального захисту населення, відділів освіти, культури та туризму, працівники сектору організаційної роботи райдержадміністрації.



За інформацією
сектору організаційної роботи апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва