back

16 травня 2017

На черговому засіданні сесії Корюківської районної ради прийнято ряд важливих рішень


Пленарне засідання чотирнадцятої сесії районної ради сьомого скликання, яке відбулось 16 травня, відкрив і вів голова районної ради Віктор Чернуха. На розгляд сесії було винесено 21 питання, які, відповідно до регламенту роботи районної ради, попередньо розглядалися та обговорювались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Участь у роботі сесії взяв перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, депутат обласної ради Сергій Пивовар, голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, керівник Менської місцевої прокуратури Іван Клюй, міський, селищний, сільські голови, керівники установ, організацій та представники ЗМІ.

Розпочалось засідання зі звіту голови райдержадміністрації про роботу. Звіт депутатами було прийнято до відома, а також заслухано інформацію про результати діяльності Менської місцевої прокуратури Чернігівської області в Корюківському районі за чотири місяці поточного року.

Депутати розглянули блок питань щодо спільної власності територіальних громад міста, селища та сіл Корюківського району.

У підсумку затвердили звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року, внесли зміни до рішення районної ради від 22 грудня 2016 року «Про районний бюджет на 2017 рік».

По всіх питання порядку денного, практично одноголосно, прийняті відповідні рішення.



За інформацією Корюківської районної ради

вапр
ууц
цуе
еку
паврва