back

13 квітня 2017

Щоб Великодні свята пройшли безпечно


Иллюстрация

Наближаються Великодні свята, попереду три вихідних дні. Контроль за суспільно-політичною ситуацією в районі у зв’язку з масовим скупченням людей в цей період під час проведення пасхальних заходів потребує особливої уваги з боку влади та окремих структур.

Напередодні свят, 13 квітня, голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко провів нараду щодо організації забезпечення громадського порядку та запобігання виникненню надзвичайних ситуацій у районі.

Участь у нараді взяли: начальник відділу мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та з питань цивільного захисту, оборонної роботи апарату райдержадміністрації Олександр Супруненко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Сита, начальник Корюківського відділення поліції Менського відділу поліції ГУНП України у Чернігівській області Андрій Кукуюк, начальник Корюківського районного сектору У ДСНС України в Чернігівській області Олександр Росохач.

Після обговорення основних профілактичних заходів, головою райдержадміністрації були дані доручення відповідальним особам.

З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій та забезпечення громадського порядку буде організовано цілодобове чергування працівників відповідних структур.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва