back

12 квітня 2017

Лікарі Корюківської ЦРЛ отримали квартири в міській новобудові


Здоров’я людей є пріоритетом будь-якої країни. Кожне суспільство прагне законодавчо визначити важливість здоров’я нації. У нашій державі це закріплено на рівні Конституції. Відповідно, і професія медичного працівника в сучасних умовах набуває особливого значення. А найбільшого сенсу вона набуває під час війни, коли від лікарів залежить життя воїнів, що боронять незалежність Батьківщини.

Нині стратегія стимулювання лікарів є пріоритетною, для їх заохочення необхідно надати певні соціальні гарантії. Знаком високої оцінки ролі медичних працівників у суспільстві є забезпечення їх житлом.

Сьогодні свою винагороду за самовіддану, невтомну працю отримали:

- родина Олексія (лікар-інфекціоніст, учасник АТО) та Вікторії (лікар-радіолог Корюківської ЦРЛ) Булітків;

- родина Сергія (лікар-хірург, ендоскопіст, учасник АТО) та Вікторії (лікар-педіатр Корюківської ЦРЛ) Милейків;

- Тетяна Веретенник – лікар-рентгенолог Корюківської ЦРЛ;

- Олена Мірошниченко – лікар-отоларинголог Корюківської ЦРЛ.

В урочистому заході взяли участь почесні гості: народний депутат України Анатолій Євлахов, голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, голова районної ради Віктор Чернуха, міський голова Ратан Ахмедов, генеральний директор ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» Віктор Мурай та генеральний директор дочірнього підприємства «УкрСіверБуд» Віктор Вереша.

До лікарів з вітальним словом звернувся очільник області Валерій Куліч. Відзначивши їхній вагомий внесок в охорону здоров’я населення, він зауважив на важливості надання медикам певних соціальних гарантій, забезпечення їх житлом, побажав родинам нових професійних та життєвих успіхів, а Корюківщині – подальшої розбудови і процвітання.

Висловив вдячність усім, хто перейняв та підтримав ініціативу будівництва нового житла в місті та передачі квартир лікарям Анатолій Євлахов. До слів подяки приєднались головний лікар Корюківської ЦРЛ Сергій Пивовар та лікар-хірург Сергій Милейко.

Почесна місія вручення ключів від двох двокімнатних та двох трикімнатних квартир супроводжувалась оплесками й щирими привітаннями.

На завершення заходу гості відвідали одну з квартир новобудови, з плануванням якої ознайомив директор компанії-забудовника Віктор Вереша.


Довідково:

Житло для лікарів виділено відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 18 листопада 2016 року №697 «Про затвердження переліку об’єктів заходів, що фінансуються за рахунок субвенції» з Державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, спільного розпорядження Корюківської районної ради та Корюківської райдержадміністрації від 23 листопада 2016 року №60, рішення профспілкового комітету Корюківської центральної районної лікарні рішення від 2 грудня 2016 року.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва