back

27 березня 2017

Обрано керівний склад Громадської ради при райдержадміністрації на 2017-2018 роки


На першому засіданні новоствореної Громадської ради, яке відбулось 24 березня в райдержадміністрації, вирішувались важливі питання організації роботи консультативно-дорадчого органу.

На засіданні, участь у якому взяв заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень, були присутні 7 членів Громадської ради (2 члени ради були відсутні з поважних причин).

У зв’язку з відсутністю голови установчих зборів Алли Кириченко, засідання розпочала завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Юлія Кожушко. Присутніх було ознайомлено з розпорядженням в.о. голови райдержадміністрації від 20 березня 2017 року №139, яким затверджено новий склад Громадської ради, що діятиме при райдержадміністрації упродовж 2017-2018 років.

Далі відбулись вибори керівного складу ради. За пропозиціями членів ради було розглянуто 2 кандидатури на посаду голови: керівника районної організації ветеранів України Валентини Погребної та керівника Корюківської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Алли Кириченко.

Все ж, у результаті голосування, головою Громадської ради було обрано Валентину Погребну, а Аллу Кириченко – її заступником.

Секретарем члени ради визначили завідувача сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Юлію Кожушко.

Після цього радою були розглянуті не менш важливі питання – затверджено Положення про Громадську раду та схвалено Регламент її роботи.

Зупинились учасники засідання на питанні створення постійних комісій Громадської ради у своєму складі. Зваживши всі «за» та «проти» було прийнято рішення не створювати комісії, у зв’язку з малою чисельністю складу ради, а за необхідності створити тимчасові комісії.

Окрім цього, представниками ІГС було затверджено бланк Громадської ради та прийнято рішення щодо оприлюднення матеріалів про діяльність та протоколи засідань.

Членами ради було внесено пропозиції до плану роботи на 2017 рік та вирішено провести наступне засідання в кінці квітня.

Наприкінці зустрічі новообраний голова Громадської ради подякувала колегам за висловлену довіру та закликала активно включатись в роботу.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва