back

05 грудня 2016

Корюківчани побували на молодіжному волонтерському форумі «Час нас обрав»


Напередодні Міжнародного дня волонтера, 4 грудня, молодіжна делегація у складі начальника відділу соціальної роботи Корюківського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віти Васюк, головного спеціаліста сектору сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Наталії Барабаш, волонтерів – Юлії Максименко, Євгенії Стукало, Ксенії Метли, Олени Кугук та представників молодіжної громадської організації «Альтернатива» Максима Іваніни та Андрія Барабаша, взяла участь в обласному молодіжному волонтерському форумі під гаслом: «Час нас обрав». Видовищним було відкриття форуму з концертною програмою, врученням відзнак та показом мод «Патріотична хода».

Обласною державною адміністрацією було відзначено вагомий внесок жителів області в розвиток волонтерського руху. Подяку голови облдержадміністрації було вручено начальнику відділу соціальної роботи Корюківського центру соціальних служб Віті Васюк.

На форумі кожна делегація презентувала виставкову експозицію про діяльність волонтерської організації та ділилася досвідом реалізації волонтерських проектів. Програма заходу була досить насичена та змістовна, і кожний міг обрати як саме і в якій локації провести час. Для молодих активістів було запропоновано презентаційно-інформаційний тренінг «Пошук ресурсу для реалізації громадських ініціатив». Була і акція від учнів та майстрів навчального закладу, яка мала назву «Святковий настрій волонтера», де кожен міг зробити зачіску, стрижку, манікюр.

Ті, хто любить творчість, взяли участь у майстер-класі в рамках акції «Різдвяне янголятко для захисників країни» та в творчому майстер класі «Новорічна зірка», а для тих, хто займається спортом була проведена розвага «Ігри патріотів». А ще, в красивих фотозонах, волонтери та гості заходу фотографувалися на згадку про чудове свято та незабутні враження.



За повідомленням
Корюківського районного центру соціальних служб
для сім’ї, дітей та молоді

вапр
ууц
цуе
еку
паврва