back

25 серпня 2016

Творча виставка від місцевих майстрів, установ, підприємств та організацій


24 серпня за приміщенням Корюківської громадської організації «Будинок культури» ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» своїми кольоровими барвами зустрічала виставка - «Містечко майстрів». Цьогорічна виставка через негоду не видалась масштабною, як зазвичай, та все ж деякі організації та підприємства порадували гостей своєю творчістю.

Ознайомились з виставкою керівники району та міста, корюківчани та гості. Виставкові композиції з квітів та плодів міських дитячих садочків «Веселка» і «Дельфін», Корюківської центральної районної лікарні, публічного акціонерного товариства «Слов’янські шпалери – КФТП» та РКСЛП «Корюківкаліс» дивували своєю різноманітністю та змістом.

ПСП «Хлібокомбінат» Корюківської райспоживспілки частували корюківчан хлібобулочними та кондитерськими виробами, а індивідуальні майстри демонстрували власну творчість у декоративно-прикладному мистецтві.

Не менш вражаючою була виставка в фойє районного будинку культури від Корюківської школи мистецтв ім..О.С.Корнієвського, історичного музею та районної бібліотеки.

Під час роботи виставок до заходів долучились автофани на патріотично прикрашених автомобілях, які приймали участь в автомайдані під час Революції Гідності. Вони ж неодноразово супроводжували груз 200, проводжаючи героїв війни на Сході в останню дорогу.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва