back

25 серпня 2016

Для миру і щастя, любові й добра, процвітай і міцній Україно моя!


Під такою назвою в районному будинку культури пройшла урочиста святкова програма, присвячена 25-й річниці незалежності України.

З величним державний святом корюківчан та гостей міста вітали керівники району: голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, заступник голови районної ради Віктор Чернуха, міський голова Ігор Матюха.

«За цей час ми пройшли тестування на зрілість і витривалість. І сьогодні ми дякуємо за справжню незалежність нашим патріотам, молодим, сильним духом, вільним людям, які здатні захистити свою Батьківщину та свої родини від ворога через страждання та боротьбу», - зазначив голова райдержадміністрації, звертаючись до присутніх. Олексій Мірошниченко висловив віру у світлу долю України, її щасливе майбутнє. Він закликав громадян об’єднати зусилля задля порозуміння у суспільстві, спокою та злагоди, процвітання та успішного розвитку незалежної, єдиної країни.

За значний внесок у розвиток району та держави в цілому, збереження її цілісності, керівники району та міста вручили почесні нагороди корюківчанам. До привітань приєднався голова ради ГО «Корюківська спілка воїнів-учасників АТО» Сергій Милейко, який від Спілки також вручив нагороди військовим побратимам і волонтерам. Згадали й земляків, які віддали своє життя за Україну. Їх пам’ять вшанували хвилиною мовчання.

У ході урочистостей свої нагороди та заохочувальні подарунки отримали переможці районних конкурсів, присвячених 25-й річниці незалежності України. За призові місця нагороди отримали учасники конкурсу вишиваних рушників «Рушник моєї родини», що був організований відділом культури і туризму райдержадміністрації та учасники фотоконкурсу «Я у вишиванці» від редакції районної газети «Маяк».

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Сита також вручила подарунки учасникам виставки народних умільців, що діяла на майданчику «Містечко майстрів» та у фойє будинку культури.

Святковий настрій публіці дарували: танцювальні колективи Центру дитячої і юнацької творчості й районного будинку культури, «народний» ансамбль «Лілея» РБК, чоловічий ансамбль РБК, хор ветеранів РБК, фольклорний гурт «Живиця» Наумівського Будинку народних традицій і дозвілля; дует баяністів Іван Погуляй та Віктор Шумський, ансамбль «Барви», «зразкові» ансамблі «Ритм» та «Тріумф».



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва