back

23 серпня 2016

Активна молодь провела ряд заходів до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України


Так, з 15 по 19 серпня за ініціативи КММГО «Альтернатива» проведено мистецьку акцію «Кольори єднання» - орнаментами української вишивки розмальовано стовпи навколо площі Героїв України, в центральній частині міста на стовпах встановлено українські стяги.

З 18 по 20 серпня у рамках просвітницької акції "Єдина Україна" альтернативівці побували в трьох прикордонних селах півночі Чернігівщини: Перелюб (Корюківський район), Костобобрів (Семенівський район) та Грем`яч (Новгород-Сіверський район). Для дітлахів було організовано міні-фестиваль "Равлик на канікулах", на якому найменших жителів сіл радували гарним змістовним дозвіллям: яскравий фейс-арт, гігантські мильні бульбашки, цікавий майстер-клас, гігантські парашути з такими ж м`ячами, загадкові тунелі, наша новинка - гра "Дженга", територія настільних ігор, веселі рухливі забави, безпрограшна лотерея, а також, безкоштовна солодка вата та ін.

На завершення акції до уваги жителів сіл було запроповано до перегляду українські патріотичні мультфільми та фільми.

22 серпня в арт-просторі "Bookіторія" відбулась патріотична інтелектуальна командна гра "Україна". Спробувати свої сили зважилось дві команди, які за допомогою підручних засобів шукали відповіді на питання з історії, культури, спорту, географії, природі України.

Команда-переможець отримала корисні подарунки до школи, а двом кмітливим гравцям турніру Анастасії Кожемі та Максиму Батраку дісталися квитки на концерт українського гурту "Океан Ельзи" в Чернігові.

Заходи відбулись за підтримки Спілки Української Молоді, Спілки воїнів-учасників АТО та народного депутата України Анатолія Євлахова.

А 23 серпня "альтернативівці" спільно з любителями велоспорту відправились у подорож до сусідньої Сосниці. Патріотичний велопробіг зібрав на березі Десни активних жителів Чернігівщини для дружнього спілкування, культурного збагачення та красивого відпочинку.

Корюківчани зустрілись з з учасниками із Сосниці та інших районів на площі біля Сосницької селищної ради, після чого здійснили спільну подорож до місця відпочинку на Десні;

У рамках патріотичної зустрічі було проведено святкові конкурси, спортивні та настільні ігри; екскурсію до Краєзнавчого музею та Сосницького літературно-меморіального музею Олександра Довженка.

Увечері відзначення Дня Державного Прапора України продовжилось молодіжним музичним вечором «VATRA» на березі центрального міського ставу. Творча молодь та просто любителі української поезії та музики зібрались, щоб послухати та заспівати українських пісень під гітару. Місцеві молоді автори поділились своєю поезією, спільно переглянули відео кліпи українських виконавців.



ФОТО: КММГО "Альтернатива"

вапр
ууц
цуе
еку
паврва