back

31 травня 2016

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення проекту розпорядження "Про проведення у 2016 році в районі заходів з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав"


З метою вшанування громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав, сприяння поліпшенню соціального захисту таких громадян, їх сімей та з нагоди 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, районною державною адміністрацією розроблено відповідний проект розпорядження "Про проведення у 2016 році в районі заходів з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав".



ПРОЕКТ розпорядження "Про проведення у 2016 році в районі заходів з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав"

Проект розпорядження виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 10 січня по 8 лютого 2016 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту плану заходів, а також пропозиції щодо формату проведення заходів до Дня Героїв Небесної Сотні, надсилати до 8 лютого 2016 року на електронну адресу: [email protected].

У темі листа просимо обов’язково зазначати «Пропозиції до плану заходів з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав».

Контактна особа: Кожушко Юлія Юріївна, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації (тел. 2-13-51).



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва