25 липня 2016




Указ Президента України
"Про відзначення 25-ї річниці незалежності України"




Розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації
"Про відзначення в області Дня Державного Прапора України
та 25-ї річниці незалежності України "




Розпорядження в.о. голови Корюківської районної державної адміністрації
"Про відзначення в районі Дня Державного Прапора України
та 25-ї річниці незалежності України "




Розпочато підготовку до відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України


21 липня голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко провів засідання організаційного комітету з підготовки і відзначення в районі заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України.

Організаційним комітетом було обговорено районний план заходів з нагоди відзначення державних свят, висловлено пропозиції до проведення цьогорічних урочистостей. Зокрема, в День Державного Прапора України 23 серпня, планується проведення урочистого мітингу й традиційної акції «Я – громадянин України» з урочистим врученням паспортів громадянина України шістнадцятирічним юнакам і дівчатам.

24 серпня до заходів будуть долучатись громадські організації, учнівська молодь, трудові колективи підприємств, установ і організацій району. Попередньо планується парад вишиванок, офіційна та концертна програми з відзначенням почесними нагородами корюківчан та нагородженням переможців конкурсу вишиванок від редакції районної газети «Маяк», робота дитячого майданчика, спортивні змагання, виставки робіт народних майстрів, талановитих жителів міста та ін..

Голова райдержадміністрації наголосив на приділенні особливої уваги безпеці громадського порядку в місцях проведення масових заходів, дав доручення відповідальним особам за підготовку пропозицій по їхнім напрямкам.

До участі в роботі майданчика «Гостинний двір» запрошуються сільськогосподарські та приватні підприємства. За детальною інформацією звертатись за тел. 2-26-56 (відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації).

Також запрошуються установи, організації та підприємства до участі в роботі майданчика «Містечко майстрів».



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації




У цьому році Україна відзначає 25-ту річницю незалежності


24 серпня в Україні відбудуться святкові заходи, присвячені 25-й річниці незалежності. Розпорядженням голови райдержадміністрації від 4 березня 2016 року №84 затверджено районний план заходів з відзначення ювілейної річниці.

У рамках заходів заплановано урочистості, виступи творчих колективів, відзначення досягнень корюківчан у різних галузях почесними нагородами, ряд заходів у закладах культури району та ін.. (з планом заходів можна ознайомитись за посиланням).

З метою врахування думки громадськості, організаційний комітет звертається до громадських об’єднань з проханням надсилати пропозиції щодо концепції проведення заходів на електронну адресу Сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації ([email protected] ) до 22 липня 2016 року.




вапр
ууц
цуе
еку
паврва