back

30 вересня 2015

Бібліотекарів району привітали з професійним святом


Сьогодні, 30 вересня своє професійне свято відзначають бібліотекарі України. У цей день працівники бібліотечних установ отримують привітання від рідних і близьких, читачів, колег, друзів.

До привітань бібліотекарям Корюківського району долучились представники районної влади: голова районної ради Віктор Чернуха та керівник апарату райдержадміністрації Олександр Безнісько. Слова вдячності за неоціненний внесок у розвиток культури, за відданість справі, любов до книги і до людей, за вміння бути потрібними суспільству висловлювали гості бібліотекарям.

Привітала зі святом хранителів культури, традицій та історії рідного краю начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Сита. Вона побажала присутнім міцного здоровʼя, творчої наснаги, нових професійних здобутків.

Невичерпного оптимізму, миру і благополуччя, надалі залишатись теплим вогнищем культури бажала колегам директор центральної бібліотечної системи Світлана Доропій.

До теплих слів привітань та побажань кращі бібліотекарі району були відзначені Почесними грамотами райдержадміністрації, районної ради та відділу культури і туризму.

З вітальним словом до присутніх звернулась завідуюча Наумівською бібліотекою-філією Ольга Лантух. Власним віршем вона привітала колег з професійним святом. Відзначили організатори святкового заходу, працівники центральної районної бібліотеки, й Ганну Сивченко – завідуючу Охрамієвицькою бібліотекою-філією, яка понад 40 років свого життя присвятила бібліотечній справі, а також бібліотекаря Білошицько-Слобідської бібліотеки-філії Юлію Литвиненко, яка в цьому році відзначить 10-річний ювілей роботи на бібліотечній ниві.

Привітала присутніх також голова профкому бібліотечних працівників Людмила Письменна.

У дружній атмосфері колеги-бібліотекарі переглянули відео-ролики про життя бібліотекарів та роль бібліотек в розвитку особистості та всього суспільства; ознайомились з тематичною виставкою, присвяченою Всеукраїнському дню бібліотек.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва