back

26 травня 2015


Відділом культури і туризму Корюківської районної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови районної державної адміністрації «Про погодження розміру плати за навчання та встановлення пільг по оплаті за навчання у Корюківській школі мистецтв ім. О.С.Корнієвського », згідно з яким погоджується розмір плати за навчання та встановлюються пільги по оплаті за навчання в Корюківській школі мистецтв ім. О.С.Корнієвського.

З повним текстом проекту розпорядження можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Корюківської районної державної адміністрації – www. koradm.cg.gov.ua (рубрика «Консультації з громадськістю»; підрубрика «Проекти для громадського обговорення»). З метою публічного громадського обговорення, удосконалення проекту розпорядження, врахування інтересів громадськості просимо зауваження і пропозиції до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді до відділу культури і туризму Корюківської райдержадміністрації (м. Корюківка, вул. К.Маркса, 8 тел. 2-15-64; 2-14-74 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).



Проект розпорядження голови райдержадміністрації "Про погодження розміру плати за навчання та встановлення пільг по платі за навчання у Корюківській школі мистецтв ім. О.С.Корнієвського"
вапр
ууц
цуе
еку
паврва