back

03 травня 2015

Корюківщина в скорботі


Знову скорботна звістка надійшла на Корюківщину…

30 квітня в зоні проведення АТО (під м.Волоноваха, Донецької області) загинув Бадуненко Сергій Іванович, віддавши своє життя за цілісність і незалежність України.

Сергій Бадуненко народився 15 січня 1988 року в селі Охрамієвичі, Корюківського району. У 2005 році закінчив 11 класів Охрамієвицької ЗОШ І-ІІІ ст.. Потім був на заробітках.

Сьогодні, схиляючи голови в жалобі, з квітами та вигуками «Герої не вмирають!», жителі навколишніх сіл Корюківщини зустрічали загиблого героя. Прийшли вшанувати памʼять солдата представники влади та корюківчани.

«Корюківщина в скорботі за героєм, який загинув, виконуючи свій військовий обовʼязок. – зазначив голова районної ради Віктор Чернуха, звертаючись до корюківчан. - Сергій Іванович, стоячи на обороні держави, був людиною сильної волі та духу. Ми у вічному боргу перед героями, які віддають своє життя за рідну Батьківщину та її громадян», додав він.

Церемонія поховання та прощання з загиблим відбудеться 4 травня о 12.00 год. в с.Охрамієвичі, Корюківського району (вул.. Польова, 42)

У с.Охрамієвичі 3-4 травня оголошено Днем скорботи.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва