back

31 березня 2015

Її величності Книзі, присвячується


На весняних канікулах у дитячих бібліотеках України проводиться Тиждень дитячого читання. В Корюківській районній бібліотеці для дітей в ці дні збиралися діти, щоб святкувати книжкові іменини, поспілкуватися з книгою, позмагатися в літературних конкурсах, переглянути книжкові виставки, присвячені її величності КНИЗІ. Наймолодші читачі відвідали майстер-клас на ігровому майданчику «Від гри – до читання», активні користувачі бібліотеки змагалися в літературному квесті «Лабіринтами прочитаних книг», а члени клубу «Проліски» слухали поетичну рапсодію «Вірші, наповнені щастям».

У рамках Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2015» у бібліотеці відбувся районний етап цього конкурсу. За право бути кращим читачем Корюківщини змагалися учні міських шкіл , а також учасники з Холминської та Олександрівської сільських шкіл.

На розгляд журі учасники конкурсу надали свої читацькі щоденники, презентували свою улюблену книгу та змагалися в літературних конкурсах. За результатами конкурсу найбільше балів набрали Олександра Бичик (Олександрівська ЗОШ ), Анна Сухомлин (Корюківська ЗОШ №1), Артем Архипов(Корюківська гімназія) та Анастасія Корінь (Корюківська ЗОШ №4).

вапр
ууц
цуе
еку
паврва