back

19 грудня 2014

Подарунки воїнам АТО від читачів бібліотеки


Напередодні зимових свят районна бібліотека для дітей долучилась до благодійної акції «Подаруй воїну Свято!», яка проходила у рамках Всеукраїнської акції «Святий Миколай – воїнам».

Небайдужі читачі, їх батьки, бібліотекарі зібрали для воїнів, які захищають нашу Вітчизну, необхідні речі для користування, продукти харчування, солодощі та інші подарункові приємності. Діти передали також свої малюнки, обереги, вірші, листівки-вітання з новорічними святами та побажаннями здоров’я, миру, віри у свої сили і скорішого повернення додому з Перемогою.

«Тисячі наших бійців знаходяться у зоні бойових дій та багато поранених лікуються у госпіталях. Зараз, як ніколи, їм потрібні увага і тепло. Отож, ми хочемо, щоб кожен воїн у новорічно-різдвяні свята знав, що ми думаємо про них», – розповіли найактивніші учасники акції – учні 9-А та 9-В класів ЗОШ №1. Серед інших відгуків було чути: «Ми збираємо новорічні подарунки нашим бійцям на передовій, щоб у кожного з них було хоча б маленьке свято. Вони зустрічатимуть Новий рік у окопах, аби ми з вами могли-таки святкувати…».

18 грудня святкові посилочки учасники акції передали волонтерам. Володимир Онищук, голова міської молодіжної організації «Альтернатива», люб’язно погодився надати допомогу по їх відправці. Найближчим часом подарунки будуть вручені солдатам, які несуть службу у зоні АТО. Маємо надію, що зібрані дрібнички стануть часткою подяки нашим воїнам від корюківчан та створять настрій бійцям у суворих умовах війни на передовій.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва