back

12 грудня 2014

Урок мужності для читачів районної дитячої бібліотеки


У своїй роботі районна бібліотека для дітей особливу увагу звертає на формування у дітей почуття національної гідності та патріотизму, почуття поваги до Батьківщини, до її захисників.

12 грудня учні 9-А та 9-Б ЗОШ №1 були запрошені в бібліотеку на урок мужності «Герої нашого часу», під час якого учні зустрілися з начальником служби дільничних інспекторів Корюківського районного відділу внутрішніх справ, капітаном Максимом Федосійовичем Вахненком, який у складі загону працівників внутрішніх справ Чернігівщини здійснював охорону селища Чернухіно Луганської області. Правоохоронці виконували задачі, які ставились штабом АТО, координували порядок на заданій території, несли службу на блокпостах.

Максим Федосійович відповів на численні запитання дітей, яких дуже хвилюють події в Україні, особливо воєнні дії на Сході країни.

Через деякий час правоохоронець знову повернеться на бойову службу в зону АТО. Учні привітали його з наступаючими новорічними святами та побажали повернутися живим і здоровим. А на згадку подарували речі, які зігріють під час служби в холодні, зимові дні.



За повідомленням
центральної районної бібліотеки

вапр
ууц
цуе
еку
паврва