back

10 вересня 2014


Шановні корюківчани та жителі району!


Україна, наша рідна земля, в небезпеці. У зоні проведення АТО досі відстоюють незалежність і територіальну цілісність українці. Серед цих мужніх і відважних вояків залишаються й наші земляки. Усі вони потребують допомоги, аби якнайбільш ефективно виконувати свої завдання, обороняти державу, швидше одужувати після поранень.

Звертаємося до всіх жителів Корюківщини, активістів, підприємців, громадських діячів з проханням надавати посильну допомогу нашим захисникам Вітчизни.

Окремо звертаємося до депутатів місцевих рад району з проханням використати свої ресурси та можливості, аби підтримати військовослужбовців.

Допомогу просимо надавати у вигляді:

- медичних засобів від застуди та кашлю, вітамінів, засобів від розладів шлунку;

- шапок в’язаних, перчаток, теплих светрів, зимового верхнього військового одягу;

- ковдр, спальних мішків та матраців (нових або б/у в гарному стані);

- продуктів харчування (сало, печиво, чай, кава, згущене молоко, цукор, м’ясні та рибні консерви промислового виробництва, соус, лимони, сухофрукти, картопля, морква, буряк, часник, цибуля, капуста);

- цигарок (махорка, тютюн) в необмеженій кількості.

Речі та продукти приймає магазин «Фастбуд» (м.Корюківка, вул. Г.Костюк, 33, тел.. 4-01-30) з 8.00 до 18.00 у робочі дні та з 8.00 до 15.00 у вихідні або Корюківський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (м.Корюківка, вул. Вокзальна, 2, тел..2-26-27; з 8.00 до 17.00 з понеділка по п’ятницю).

У разі відсутності можливості доставити допомогу до пункту прийому — звертатись за тел. 4-01-30.

Для отримання додаткової інформації про збір допомоги військовослужбовцям Корюківщини, які перебувають в зоні АТО, надаємо контактні дані громадських організацій та ініціативних груп, що долучаються до цієї благородної справи:

0662117273 — Панюков Валерій Миколайович (приватний підприємець)

0977745815 — Онищук Володимир Леонідович (голова КММГО «Альтернатива»

0665172566 — Єрмоленко Оксана Миколаївна (провідний спеціаліст Корюківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді)

Не дамо загинути нашим співвітчизникам, які відважно стоять на захисті рідної землі.


* * *


Корюківська районна організація Товариства Червоного Хреста України просить надати допомогу переселенцям, місцевому населенню східних областей України та військовослужбовцям нашого району, які сьогодні перебувають в зоні АТО.

Допомогу можна надавати у вигляді сільськогосподарської продукції (картопля, морква, цибуля, буряк тощо), матраців, ковдр.

Звертатися за адресою:м. Корюківка, вул. Вокзальна, 8-а.

тел.0507343984 - Добролюбова Юлія Миколаївна (голова районної організації Товариства Червоного Хреста України)

вапр
ууц
цуе
еку
паврва