back

Шановні жителі Корюківщини!

23 серпня 2014


Прийміть щирі вітання з нагоди великих національних свят нашої державності – Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, єднання громадян в ім’я процвітання рідної Батьківщини.

Однією з найвищих і шанованих святинь для всіх країн був і залишається державний прапор. Він є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

Сьогодні завдання усіх громадян України – зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум зусиль, аби наблизити пору розквіту країни. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Тож нехай віра в переможне, справедливе та достойне майбутнє надихає вас на нові звершення в ім’я рідної Батьківщини! Від щирого серця зичимо вам миру, здоров’я, добра та благополуччя!

Шануймо та оберігаймо свій національний стяг, як уособлення нашої незалежності, нашої честі та слави, прищеплюймо любов і повагу до нього дітям і онукам!



Голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха
Голова районної ради Михайло Баклажко
вапр
ууц
цуе
еку
паврва