back

09 липня 2014

Обговорення плану заходів з підготовки і відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України


З метою належного проведення в районі заходів з відзначення Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України та для консолідації українського суспільства, виховання громадян у дусі патріотизму і поваги до своєї держави Сектором інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю районної державної адміністрації розроблено відповідний проект плану заходів.

Даний проект виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 9 по 30 липня 2014 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться Сектором інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю районної державної адміністрації до 29 липня 2014 року за адресою: 15300, м. Корюківка, вул. Шевченка, 60.

ел. пошта: [email protected], обов’язковозазначивши тему «Пропозиції до Плану заходів до Дня Незалежності України».

Контактна особа: Ковальова Юлія Юріївна, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю районної державної адміністрації (тел. 2-14-91)



Проект ПЛАНУ заходів з підготовки і відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва